Som i kan se af billederne har jeg også Longworth liggende og samle støv på hylden, jeg bruger dem meget sjældent, da jeg synes det er meget nemmere at bruge den viste træklods uanset om det er til barkkant eller alm. skåle. Den sidste tap fjernes med et mishandlet stemmejern der er slebet rundt, så bliver der ingen oprifter fra hjørnerne på stemmejernet og det sidste pudses med en lille sliberondel på boremaskinen.
PS: det der ses på billedet hvor skålen har fået olie er opskårne dele af en egeknude på 1m. (der kommer senere indlæg om den)
PPS: Når jeg nu lige omtalte olien, fik jeg forleden dag en opringning fra fødevarestyrelsen ang. olien på de 50 brødfade leveret til Michelen restaurant i København, og om jeg evt. skulle registreres, der blev ingen registrering pga. bagatelgrænse på 1000 enheder eller 50.000kr. men han var glad for at høre hvad jeg havde anvendt til olien, at det alt sammen er noget der anvendes i levnedsmiddelindustrien, han ville evt. gerne senere aflægge et besøg hos mig, af bare ren nysgerrighed.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
_________________ gammel nybegynderNu mere gammel end nybegynderOle Juhl Nielsen Trædrejeren fra Ebeltoft http://www:trædrejer-ebeltoft.dk
|