www.woodturning.dk
http://www.woodturning.dk/forum/

Øh -kan det nu lige passe ?
http://www.woodturning.dk/forum/viewtopic.php?f=7&t=8195
Side 1 af 1

Forfatter:  nilsfrederiksen [ 30 okt 2018, 17:55 ]
Titel:  Øh -kan det nu lige passe ?

-at der er lige så mange, der klikker på en - i mine øjne ligegyldig - fødselsdagshilsen, som der kigger på et superseriøst indlæg/problemfelt, som vores Administrator Rasmus lægger op under OM FORUM ?
Det prikker mig kun endnu engang, om dette er det rigtige forum at være medlem af/bruge sin tid på.
Nils Frederiksen

Forfatter:  gammel nybegynder [ 30 okt 2018, 18:23 ]
Titel:  Re: Øh -kan det nu lige passe ?

Niels! En del af den manglende interesse for "om forum" kan nok ligge i som Rasmus selv skrev, for lidt tid og så bliver punktet nok overset.

Det sociale ( fødselsdagshilsen) synes jeg er et væsentlig punkt på forum, såvel som det faglige, i stil med det vi oplever ved træffene i Hedensted.

Heldigvis har en enkelt (Andreas) meldt sig til at støtte Rasmus og tak for det, jeg havde gerne selv hjulpet, men må nok erkende at jeg er bedre ved bænken end ved tastaturet.

Når vi nu er igang med at snakke forum, er det meget længe siden jeg har set nogen donere noget til driften af forum???????????? Godt nok ser man ikke så meget socialisttræ her mere, men alligevel, Rasmus hvordan ser det ud med driften og donationer?

Forfatter:  gammel nybegynder [ 30 okt 2018, 18:25 ]
Titel:  Re: Øh -kan det nu lige passe ?

UPS!!!! Dublet (det var det jeg skrev om tastaturet) :oops:

Forfatter:  Rasmus [ 30 okt 2018, 18:29 ]
Titel:  Re: Øh -kan det nu lige passe ?

der er fint med drift !! helt sikkert fremragende, der er også til at smide noget efter dem der skal hjælpe med at modificere

Forfatter:  ErlingSj [ 31 okt 2018, 01:06 ]
Titel:  Re: Øh -kan det nu lige passe ?

Det giver god mening, at der postes i forskellige emner, men jeg klikker altid på Vis aktive emner, når jeg læser. Det gør det let og hurtigt at følge med i hvad der sker, og jeg undlader blot at læse indlæg, der for mig er ligegyldige.

Fødselsdagshilsen er noget jeg meget sjældent læser, og endnu mere sjældent skriver med på. Det betyder ikke, at jeg har noget imod, at andre på forum hygger sig med den slags, det giver variation og generer ingen.

Forfatter:  nilsfrederiksen [ 31 okt 2018, 08:25 ]
Titel:  Re: Øh -kan det nu lige passe ?

Erling, du flytter focus. Eller også er det mig, som ikke har udtrykt mig klart nok. Jeg synes, det er dybt problematisk, at folk ikke læser de opslag, opfordringer, påbud, "regler" mm, der står i "Om Forum".
Nils Frederiksen

Forfatter:  ErlingSj [ 31 okt 2018, 14:21 ]
Titel:  Re: Øh -kan det nu lige passe ?

Undskyld. Det focus havde jeg ikke set i dit indlæg. Jeg er helt enig med dig i, at man bør forsøge at ramme det rigtige område at poste i.

For mig er det sådan set et større problem, hvis det samme emne postes i to forskellige områder, som vi lige har set det med emnet "Metal"

Iøvrigt synes jeg, at det er et meget større irritationsmoment, at feltet "lokation" ikke er obligatorisk. Jeg har ikke tal på, hvor mange der har fået at vide, at hvis de udfylder det, stiger chancen for at få direkte hjælp fra en i nærheden fra 0 til noget nær 100 procent. Se seneste eksempel i "Elektra Beckum 1000 HDM - Drejer skævt". Måske kan Andreas overbevise Rasmus om, at det museklik, det kræver at gøre feltet obligatorisk, er værd at sætte.

Forfatter:  DenKedelige [ 31 okt 2018, 14:41 ]
Titel:  Re: Øh -kan det nu lige passe ?

Læg dertil en lille, ultrakort info med råd til hvert nyt medlem med punkter som:

- Det kan være smart at underskrive sine indlæg med navn uanset om éns forumprofil er anonym. Det forhøjer chancerne for at nogen har lyst til at svare.

- Tænk på at du spørger flere hundrede mulige læsere. Hvis du spørger om noget, så beskriv så godt du kan. Prøv lige først at søge på et par ord om dit emne oppe i søgefeltet. Så er der nok nogen, der vil hjælpe dig videre med det, du ikke kan finde noget om.

- Vær også opmærksom på, at mange på forum kender hinanden godt, nogen igennem mange år og fra at mødes i virkeligheden. Tonen kan derfor godt ligne drilleri, men det er sandsynligvis godmodigt ment.


VH, Lars
(den ligegyldige ;) )

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/