www.woodturning.dk

WoodTurning.dk et forum for alle med interesse i trædrejning
Dato og tid er 08 aug 2020, 04:33

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 29 mar 2010, 18:12 
Offline
Site Admin - Træ krammer
Brugeravatar

Tilmeldt: 30 jan 2008, 14:28
Indlæg: 877
Geografisk sted: Rønde, Djursland
Så skete der det, der ikke skulle ske. Et af forums medlemmer har valgt at trække sig, og ønsker ikke længere at deltage. Det kan vi som administratorer desværre ikke gøre noget ved, men kun respektere det.

Til både nye og gamle medlemmer af forum. Debatten her skal foregå i en ordentlig tone. Fra dags dato tolereres ikke længere brug af kraftudtryk, eller at man kalder hinanden det ene eller det andet. Dette forum drejer sig om træ-drejning, knive, træ og glæden ved træ.

Mange medlemmer på forum, kender efterhånden hinanden, enten personligt eller gennem mange og lange skriverier, og imellem dem kan der opstå en indforstået jargon, der for nogle kan virke både rå og hård. Mange drejere her på forum har en lang karriere, en masse erfaring og ikke mindst stolthed, og det skal alle respektere. Alle disse forhold skal man som nyt medlem sætte sig ind i.

De fleste medlemmer her på forum ved det, og overholder at debatten foregår med respekt. Der er medlemmer i alle aldersgrupper og fra alle sociale lag, og ikke alle forstår ironi og humor på tværs af tastatur og skærm. I samme åndedrag vil vi bede alle udvise tolerance, og ikke fare i flint hvis et enkelt medlem træder ved siden af en enkelt gang. Der skal være plads til alles meninger og kritik, men det SKAL være sagligt.

Hvis man giver kritik her på forum, risikerer man selv at få kritik. Altså, hvis man stikker snuden frem, ja så kan man ende med at få en over den (snuden).

Som administratorer kan vi ikke overvåge forum 24 timer i døgnet, men der skal ikke herske tvivl om at vi fremover vil benytte mulighederne for brug af alt fra venlige henstillinger, til advarsler og gule og røde kort, hvis vi finder det nødvendigt.

Med venlig hilsen

Forum Administratorer


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 5 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team